Badequiz - spillet

Spillet henvender sig til de ældre elever i 7. - 10. klasse.

Er det farligt at bade med alger i vandet? Skal man virkelig vente en halv time med at bade efter man har spist, og hvad skal man egentlig gøre, hvis man træder på en fjæsing?

I spillet gælder det om at være lynhurtig og svare rigtigt på så mange spørgsmål som muligt om badesikkerhed og førstehjælp. I de bonusspil skal man kaste redningskranse ud til folk, der er ved at drukne - så der er masser på højkant. Er du god nok til at komme på highscorelisten? - eller dele din super-score med dine Facebook-venner?

Spillet findes også i en App-version til tablets (iPad + Android) Læs om App-versionen

 

 

Vejledning til bonusspillet: Kaste Med Redningskrans

Du skal her kaste redningskranse ud til de nødstedte i vandet, så du redder dem fra at drukne. For hver du redder har du lidt mindre tid til at redde den næste. Desto flere du redder, desto flere bonussekunder optjenes til den efterfølgende quizrunde.

 
Brug musen til at placere sigtekornet der, hvor du vil kaste redningskransen hen. Dette er ikke så let, for ude ved vandet blæser der til tider en frisk vind som du skal korrigere for inden du kaster redningskransen - ellers rammer redningskransen helt ved siden af målet. 

Baderåd nr. 4

"Gå kun ud til navlen"

se flere baderåd